(39) Halshänge ärgat kors HB 15 tillverkat av Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons.
Smycket är sedan behandlad för att se gammeldags ärgad ut. Smycket är försedd med en stålkedja och krabbklo-lås. 
Storlek cirka: 4 x 5 cm kedjan är cirka 60 cm lång
Pris: 300 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(43) Halshänge blomstrande fyrkant HB 14  tillverkat av Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Smycket är sedan behandlad för att se oxiderat ut . Smycket är försedd med en svart kedja med krabbklo-lås i koppar. 
Storlek cirka: 5 x 3,5 cm kedjan är cirka 50 cm lång
Pris: 750 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(37) Moders Hjärta HB 08 tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Smycket har en handgjord kedja i brons.
Smycket är en hyllning till alla mödrar. En mor kan ha både biologiska och icke biologiska, familjer kan se mycket olika ut.
Storlek cirka: 6 x 4,5 cm kedjan är cirka 70 cm lång
Pris: 750 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(41) Rysk eldhäst HB 12 tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Smycket har en handgjord kedja med bruna agatpärlor. 
Inspiration är hämtad från rysk järnkonstruktion att ha i eldstaden för att få in luft i elden.
Storlek cirka: 7 x 5 cm
Pris: 780 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(40) Kors med figurmönster HK 02. Tillverkat i kopparlera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen koppar. Bränningen ger variationer på ytans utseende som är mycket spännande. Smycket har en kedja tillverkad av små handgjorda plattor i kopparlera samt svarta pärlor, seedbeads.
Storlek cirka: 3,5 x4,5 cm kedjan är cirka 80 cm
Pris: 450 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(42) Bronshänge i form av en damväska med glaspärlor i väskan. Hänget är tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Smycket är försedd med ett läderband. Smycket ligger i en glasask.
Smycket är framtaget för utställningen "Väskan" på Skapande Händer Sätra Brunn.
Storlek: cirka 3,5x 4 cm
Pris: 450 SEK

SÅLD

(63) Bronshalshänge "Congratilation" dekorerad med platta med text, fjäril och blommor. Smycket är tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Kedjan är tillverkat av bruna agatpärlor och glaspärlor. Kedjan som är cirka 65 cm lång försedd med ett lås, krabbklo. 
Smycket ligger i en glasask med kopparfärgade kanter.
Storlek: cirka 6,5 x 9 cm, kedjan är cirka 65 cm lång
Pris: 920 SEK

Finns i butikSkapande Händer Sätra Brunn

(64) Bronshalshänge "Fasan", hänget är i form av ett fasanhuvud. 
Smycket är tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Kedjan är tillverkat av smyckevajer och gummislang cirka 65 cm lång försedd med ett lås, krabbklo. 
Storlek: cirka 4 x 2 cm kedjan är cirka 65 cm
Pris:350 SEK

Finns i butik Skapande Händer Sätra Brunn