(39) Halshänge ärgat kors HB 15 tillverkat av Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons.
Smycket är sedan behandlad för att se gammeldags ärgad ut. Smycket är försedd med en stålkedja och krabbklo-lås. 
Storlek cirka: 4 x 5 cm kedjan är cirka 60 cm lång
Pris: 300 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(43) Halshänge blomstrande fyrkant HB 14  tillverkat av Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Smycket är sedan behandlad för att se oxiderat ut . Smycket är försedd med en svart kedja med krabbklo-lås i koppar. 
Storlek cirka: 5 x 3,5 cm kedjan är cirka 50 cm lång
Pris: 750 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(37) Moders Hjärta HB 08 tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Smycket har en handgjord kedja i brons.
Smycket är en hyllning till alla mödrar. En mor kan ha både biologiska och icke biologiska, familjer kan se mycket olika ut.
Storlek cirka: 6 x 4,5 cm kedjan är cirka 70 cm lång
Pris: 750 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(41) Rysk eldhäst HB 12 tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Smycket har en handgjord kedja med bruna agatpärlor. 
Inspiration är hämtad från rysk järnkonstruktion att ha i eldstaden för att få in luft i elden.
Storlek cirka: 7 x 5 cm
Pris: 780 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

(64) Bronshalshänge "Fasan", hänget är i form av ett fasanhuvud. 
Smycket är tillverkat i Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol. Leran sintras då till den hårda metallen brons. Kedjan är tillverkat av smyckevajer och gummislang cirka 65 cm lång försedd med ett lås, krabbklo. 
Storlek: cirka 4 x 2 cm kedjan är cirka 65 cm
Pris:350 SEK

Finns i butik Skapande Händer Sätra Brunn