(69) Silverstäcka i glasask
Smycket i form av ensnäcka ligger i rund glasask med läderbotten (Tärnsjö läder). Smycket hänger på en försilvrad kedja
Smycket är tillverkat i PMC silverlera som är i form av en lera som bränns i hög temperatur i ugn. Smycket sintrar till 99,9% ren silver (finsilver).
Storlek: Smycket är cirka 4,5 x 4,5 cm, kedjan cirka 75 cm lång.
Pris: 760 SEK

Finns i butik Skapande Händer Sätra Brunn

(68) Silverhänge, Gubben med hjärtat
Smycket i form av ett hänge med en gubbe försedd med ett hjärta. Smycket ligger i en glasask.. Smycket hänger på en försilvrad kedja
Smycket är tillverkat i PMC silverlera som är i form av en lera som bränns i hög temperatur i ugn. Smycket sintrar till 99,9% ren silver (finsilver).
Storlek: Smycket är cirka 3,5 x 5 cm, kedjan cirka 60 cm lång.
Pris:480 SEK

SÅLD

(46) Kimono halshänge i silver (HS18)
Smycket är oxiderad och dekorerad med bladguld. "Kedjan" är tillverkad med en smyckevajer som är överdragen av ett påtat band i lin. Det ena smycket har ett rött det andra naturfärgat linband. Smycket levereras i en glaslåda.
Smycket är tillverkat i PMC Sheet - Silverark och bränns i hög temperatur i ugn. Därefter oxieras det och dekoreras med bladguld.
Storlek: Smycket är cirka 5 x 5 cm bandet är cirka 80 cm långt
Pris: Pris 1.150 SEK
I lager: 2 st en med rött och en med narurfärgat band

Finns i butik Skapande Händer Sätra Brunn

Halshänge i silver "Viking" på en äkta silverkedja (kulkedja). Smycket ligger i en handsydd påse med måttet cirka 7 x 10 cm som även kan användas till att förvara visitkort i. Påsen är sydd i kläde (valkat ulltyg) med pärlor, broderingar och aplikationer
Smycket är tillverkat i PMC silverlera som är i form av en lera som bränns i hög temperatur i ugn. Smycket sintrar till 99,9% ren silver (finsilver).
Storek: Smycket är cirka 5 x 2,5 cm, halsbandet är 45 cm långt
Pris: 680 SEK

Halshänge i silver "Mossi" på ett halsband av brunt gummi med silverlås (krabbklo).
Smycket är tillverkat i PMC silverlera som är i form av en lera som bränns i hög temperatur i ugn. Smycket sintrar till 99,9% ren silver (finsilver).
Storlek: Smycket är cirka 5 x 2 cm, halsbandet är 46 cm långt.
Pris 450 SEK

(49) "Skrytsmycke blomma". Smycket är tillverkat i PMC silverlera som är i form av en lera som bränns i hög temperatur i ugn. Smycket sintrar till 99,9% ren silver (finsilver). Smycket är försedd med en försilvrad kedja med silverlås (krabbklo). Smycket ligger i en låda som är handbroderad på kläde med aplikationer, pärlor och band.
Inspirationen är hämtad från folkdräktens smycket från Dala Floda Dalarna.
Storlek: Smycket är cirka 5 x 10 cm och består av ett hjärta med 7 hängande silverberlocker. Kedjan är cirka 65 cm långt och den broderade asken cirka 10 x 14 cm.
Pris: 2.200 SEK

Finns på butik Skapande Händer Sätra Brunn

Halshänge i silver med form av en dragkedja. Smycket är tillverkat i PMC silverlera, silverhalten 99,9% (finsilver). Smycket är cirka 5 x 3,5 cm. Kedjan är försilvrad i längd cirka 65 cm lång och försedd med silverlås, krabbklo.
Smycket ligger i en glasask med svarta kanter.
Pris: 1.260 SEK

SÅLD

Halshänge i silver med form av ett pussel med texten "Dansa min docka". Smycket är tillverkat i PMC silverlera, silverhalten 99,9% (finsilver). Smycket är cirka 5 x 6 cm och dekorerad med en svart agatpärla längst ner. Kedjan är försilvrad i längd cirka 80 cm lång och försedd med svarta agatpärlor längst ner mot smycket.
Smycket ligger i en glasask med svarta kanter.
Pris: 1.200 SEK

(47) Halshänge "Engla". Smycket är tillverkat i PMC silverlera, silverhalten 99,9% (finsilver). Smycket är cirka 3 cm i diameter och försedd med en silveröggla baktill för kedja alternativt säkerhetsnål i fall man vill ha smycket som en brosch. Smycket är dekorerad med en broderad krans kläde (valkat ulltyg) och är avtagbar. Kedjan är försilvrad i längd cirka 60 cm lång och försedd med silverlås, krabbklo.
Smycket ligger i en glasask med kopparfärgade kanter.
Pris: 1.300 SEK

Finns i butik Skapande Händer Sätra Brunn

INDIA Silverhalsband. Handgjort exklusivt halsband med glittrande silverpärlor och handgjorda silverdetaljer, 6 st berlocker i form av blommor och silverstavar mellan de glittrande silverpärlorna. Inspirationen kommer från min resa i Indien.
Smycket levereras i en glasask med silverfärgade kanter.
Längd: Cirka 70 cm, Silverblommorna är 1,5 cm i diameter
Pris: 2.300 SEK